Camere

Da Vinci

Leonardo Da Vinci

Ai gasit atelierul lui Da Vinci, unde vei descoperi inventiile sale cele mai importante. Dar descoperirea acestora reprezinta o mare provocare. Acesta este motivul pentru care au ramas secrete in toti acesti ani.

Esti capturat acum in atelierul lui Da Vinci de catre societatea secreta care ii protejeaza inventiile. Singura ta speranta este sa folosesti indiciile pe care Leonardo le-a lasat in urma lui pentru a te elibera inainte ca timpul sa expire. Vei reusi?

 

 

Rezerva acum

 

Lost

Lost

Esti unul dintre supravietuitorii zborului Oceanic 815, naufragiat pe o insula aparent pustie. Singura speranta pentru a chema Paza de Coasta este o statie radio avariata in momentul prabusirii.

Insa vei avea nevoie de ajutorul celorlalti supravietuitori pentru a o repara si a transmite coordonatele voastre. Timpul este impotriva ta. In 60 de minute bateria statiei radio se va termina…

 

Rezerva acum

 

Omega

camera_3Este lucrul greu de înțeles, nelămurit, ascuns. Este un fapt greu de conceput, de patruns cu mintea omeneasca. Dar este si un joc distractiv, o ghicitoare, o sarada, o cimilitura!

Rezerva acum