Despre joc

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEscape room – este un joc de echipa in care participantii sunt incuiati intr-o camera si trebuie sa se ajute de elementele din incapere, sa descopere indicii pentru a rezolva o serie de puzzle-uri, si de a evada din camera in 60 de minute.

Jocul este creat pentru echipe de 2-6 persoane, fara limita maxima de varsta. Echipa trebuie sa conlucreze pentru a descoperi indiciile ce ii ajuta sa evadeze din camera la timp.

Escape room este o noua modalitate de ati petrce timpul si de a te distra cu prietenii tai. Impreuna cu ei, iti vei uni puterile si iti vei folosi logica si intuitia pentru a putea deslusi misterele si puzzle-urile camerelor noastre.

Vei trai o experienta unica. Spre deosebire de filme, piese de teatru si jocuri pe calculator, unde doar privesti sau experimentezi virtual, acest joc este real. Depinde de tine si de membrii echipei tale sa descoperiti misterele si sa evadati la timp din camera. Totul este real, iar timpul se scurge rapid. Ramane doar o intrebare: Vei evada la timp?